Министър-председателят Бойко Борисов разкритикува публично ръководството на МВР за случая Пелов“. Премиерът

...
Министър-председателят Бойко Борисов разкритикува публично ръководството на МВР за случая Пелов“. Премиерът
Коментари Харесай

Борисов се скарал на МВР за стрелбата в Ботевград

Министър-председателят Бойко Борисов разкритикува публично ръководството на Министерство на вътрешните работи за случая „ Пелов “. Премиерът предложи на чиновниците, които работят в издирването, следенето и задържането, да си вземат поука в коментар пред публицисти в Божурище, където участва на откриването на цех на компанията " Мултивак България Продакшън " ЕООД, дъщерно сдружение на международния водач в опаковъчните решения – немската „ Multivac “.

" Сутринта им се накарах доста, само че споделят, че са положили доста старания, доста са се старали, 4 – 5 пъти им се е измъквал от засади. Ще изчакаме министърът (вътрешният министър Валентин Радев, бел. ред.) да се върне, да си създадат и те анализите ", сподели Борисов.

Вътрешният министър в момента е на работно посещаване в Люксембург. Вчера той съобщи председателството на съвета в област вътрешни работи на австрийския си сътрудник. 

" Много неща се направиха за Министерство на вътрешните работи положителни, само че и доста би трябвало да се трансформират. Надявам се да са си извели поука, изключително хората, които се занимават с търсен. Но и има огромен недостиг на искащи да бъдат служители на реда. ", разяснява още Борисов в подтекста на пропуските по издирването на избягалия от Централния софийски затвор Владимир Пелов, който се оказа, че от към месец е бил в родния си Ботевград.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР